Ga lekker los in de keuken en laat je creativiteit stromen.

Severity: Notice
Message: Only variable references should be returned by reference
Filename: core/Common.php
Line Number: 244
We eten teveel zout. Daar gaat Smaakmakkers wat aan doen. Ons ambachtelijk gemaakt Keltisch zeezout bevat 10% minder zout. Maar er zijn ook mogelijkheden met 30, 50 of zelfs 100% minder zout. Het belangrijkste voor u is dat u wel zout blijft proeven. Daarna...
Lees meerNa kort inweken in water zijn de droog geleverde vegetarisch stukje direct klaar voor gebruik in bijvoorbeeld bolognese, chili sin carne , soep etc.. De plantaardige crunchys zijn eiwitrijk en passen bij salades, soep, gezonde repen, muesli´s, yoghurt...
Lees meer20 en 21 januari staan wij op de Bio beurs in Zwolle, Standnummer B128. De Biobeurs is de belangrijkste nationale trade fair voor wie serieus zaken doet op de biologische markt. Hier komt iedereen samen om te inspireren, delen en ontmoeten. Wees welkom en ...
Lees meer21-22-23 september staan wij op de Slavakto-Vlees2015 in Utrecht, Standnummer 3C104: Deze beurs is de -place to be- voor vleesspecialisten. Wellicht heeft ook uw slager binnenkort onze Smaakmakkers in zijn assortiment.
Lees meer29-30 september staan wij op de Vakbeurs voor Foodspecialiteiten in Houten, Standnummer 245: Alle foodspecialisten zijn deze dagen te vinden in Houten. Velen zullen zich ongetwijfeld laten overtuigen van de kwaliteit en smaak van Smaakmakkers. Het kan zomaa...
Lees meerDe Smaakmakkers krijgen de smaak te pakken. Er wordt al volop besteld via de website, maar ook via de speciaalzaken vinden de Smaakmakkers hun bestemming. Smaakmakkers staat van 18-24 mei op de Libelle Zomerweek met live cooking en een leuke aanbieding. Kom...
Lees meerDe eerste reacties zijn overweldigend, variërend van "dat is gemakkelijk" en "je kunt ze echt overal voor gebruiken" tot "wat een lekkere smaken". Smaakmakkers is nu verkrijgbaar in ca.50 winkels, onze makkers van het eers...
Lees meer