A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 244

SMAAKMAKKERS - Ons bedrijf

Pure smaak maak je niet, pure smaak creëer je!

Ons bedrijf

Ons bedrijf

Hallo makkers!
Wie zijn die Smaakmakkers dan? Dat zijn wij: Bauke en Iskje van Is-Biologisch. Samen met ons team bedenken en lanceren we verrassende, 100% biologische producten met tongstrelende smaaksensaties.
 
Proeve van bekwaamheid
Ons motto: smaak maak je niet, smaak creëer je. Het verschil? We besteden belachelijk veel aandacht aan de bereiding van onze mixen van biologische kruiden en andere natuurlijke ingrediënten. We streven altijd naar perfectionisme en dat proef je natuurlijk terug.
 
Met zachte hand
Wij respecteren de smaak van alle afzonderlijke ingrediënten. Bij ons geen grote machines die alles mengen tot fantasieloze smaakpap. Wij gebruiken ouderwetse, voorzichtige mengtechnieken zodat je in de kruidenmix de rijke smaak van elk ingrediënt blijft herkennen.
 
Ook lekker
Misschien wel het best bewaarde geheim van de zomer: het biologisch softijs van Is-Biologisch. De naam van deze koele gast is net zo puur als het ijs zelf: Is. Toegegeven, op dit moment kun je Is nog niet overal krijgen, maar dat maakt het niet minder lekker. Bovendien: het ijspaleis van Ben Cohen en Jerry Greenfield is ook niet in één dag gebouwd.
 
En wie ben jij?
Nu weet je wie Smaakmakkers zijn. En wie ben jij? Daar zijn we oprecht benieuwd naar. Laat het ons weten.
 
Is-Biologisch is de biologische tak van Hoogpak bv.

NIEUWS

  • Smaakmakkers introduceert zeezout en kruidenzouten met minder zout

    lees meer
  • Smaakmakkers introduceert Vegetarisch Gehakt en Crunchys op basis van Zonnebloemeiwit

    lees meer
Meer nieuws

SMAAKMAKKERS IN UW ASSORTIMENT?

Klanten kiezen steeds bewuster. ‘Lekker makkelijk’ blijft belangrijk, maar biologisch en eerlijke ingrediënten geven vaker de doorslag. Met Smaakmakkers® komt u tegemoet aan de wens van uw klanten.

Meer informatie!